Chitosano – Prirodna otpornost na nematode, gljivice i bakterije

Chitosano – Prirodna otpornost na nematode, gljivice i bakterije

23.55

Opis

Chitosano je bazni proizvod na bazi 5% Chitosano hidroklorida, prirodnog polisaharida dobivenog iz ljuski rakova. Koristi se za povećanje otpornosti biljaka na nematode, bakterijske i gljivične napade, a dodatno poboljšava razvoj korijena i ukupnu kondiciju biljke.
Sastav:

  • Aktivna tvar: 5% Chitosano hidroklorid
  • Formulacija: Koncentrat za suspenziju (SC)

Primjena i doze:

  • Voćke, jagoda, vinova loza, bobičasto voće: 0,5–2 L / 1000 L vode
  • Povrće, žitarice, stočna hrana, šećerna repa, krumpir, ukrasno bilje: 0,5–1 L / 1000 L vode
  • Krumpir (tretman gomolja): 0,5–1 L / 1000 L vode

Djelovanje:

  • Prirodni elicitor – potiče imunološki odgovor biljke
  • Jača otpornost na gljivice, bakterije i nematode
  • Poboljšava klijavost i otpornost na stresne uvjete (suša, vrućina, slaba tla)

Praktični savjeti:

  • Primjenjujte preventivno, posebno prije cvatnje i zrenja plodova
  • Može se koristiti s drugim biološkim ili kemijskim fungicidima za bolju učinkovitost

Pakiranje: 1 L, 5 L

Go to Top