Dragi svi!
Velika nam je čast i zadovoljstvo obavijestiti Vas o novostima u našoj maloj vrijednoj tvrtki BIOinput.
Naime, ove smo godine bili jako vrijedni, moguće da smo i zato ponekad bili zauzeti više nego je to poželjno, pa možda nismo ni bili dostupni 100 % , no za Vas smo pripremili pregršt novih uspješnih proizvoda kojima ćemo lakše rješavati izazove s kojima ćemo se zajedno s Vama susretati.
Andermatt grupa, švicarska kompanija prepoznala je naš trud i zalaganje te preuzela većinski dio naše kompanije čime nam je omogućen brži rast uz kvalitetnije i učinkovitije proizvode. Tvrtka Andermatt AG svijetski je lider u proizvodnji i distribuciji bioloških proizvoda, kako sredstava za zaštitu bilja tako i biostimulatora i gnojiva. Svoj fokus stavljaju na prodaju biološke zaštite i proizvoda konvencionalnim proizvođačima te će naš cilj idućih godina biti upravo to.
Učenje zajedno sa našim domaćim proizvođačima, vođeni iskustvom i znanjem ostalih zemalja kako uspješno implementirati biološku zaštitu u konvencionalnu, ekološku i hobi proizvodnju. Ukidanje velikog broja kemijskih sredstava ide nam na ruku, i pravo je vrijeme da se profesionalno i odgovorno počnemo baviti zdravijom i održivijom proizvodnjom.
Želim nam svima puno uspjeha u daljnjem radu!
Martina