MRAZ!!!!!!
Trenutne temperature koje se spuštaju ispod nule zahtijevaju naš angažman i pomoć biljkama!
POMOZIMO BILJKAMA – dajmo im energije i snage za obranu od mraza!
GREEN CODE + AMINOVITAL + ALGOVITAL
Ekstrakt smeđih algi dobiven fermentacijom. Proizvod ima biostimulativno djelovanje povećavajući fotosintetsku aktivnost, te stimulirajući proizvodnju polena. Sadrži mikroelemente Fe, Mn, Mo, B. Važnost proizvoda je što biljka ne treba koristiti energiju kako bi proizvela klorofil, pa u stresnim situacijama kada je proizvodnja otežana, korištenjem ovog proizvoda omogućavamo nesmetano odvijanje procesa u biljci. Omogućuje obnovu vegetacije u slučaju nedostataka hranjiva ili napada patogena.
PRIMJENA: AminoVital djeluje na jačanje biljke i poticanje rasta u stresnim Aminokiseline u AminoVitalu služe za stvaranje obrambenih proteina te povećanje auksina – hormona odgovornog za rast. Prskanjem aminokiselina na list, biljka ih direktno preuzima te na taj način ne prolazi kroz iscrpljujuću sintezu. Dobro opskrbljena biljka, sa zdravo razvijenim korijenom, posjeduje visoku otpornost na štetnike i gljivične bolesti kod ekstremnih klimatskih uvjeta. Prskanjem AminoVital pada na tlo i tako poboljšava uzimanje mikrohranjiva iz tla koja su lakše dostupna biljkama.
Sredstvo za jačanje bilja na bazi smeđih algi (Ascophyllum nodosum). Biljka dobro prihvaća hranjive tvari kad sredstvo pomiješamo s kiselim i lužnatim sredstvima. Služi za oporavak biljaka u stresnim situacijama. Ekstrakt od morskih algi umanjuje djelovanje krastavosti, opskrbljuje biljke s potrebnim elementima u tragovima te ostalim važnim tvarima što jača kultivirane biljke. AlgoVital biljkama daje ugljikohidrate i elemente u tragovima.