Lecitina – Jačanje staničnih stijenki i zaštita plodova

Lecitina – Jačanje staničnih stijenki i zaštita plodova

23.92100.95

Opis

Lecitina je bazni proizvod na bazi tekuće emulzije sojinog lecitina koji se koristi za ojačavanje staničnih stijenki biljaka i plodova, čime se povećava njihova otpornost na stres, bolesti i fizička oštećenja.
Sastav:

  • Aktivna tvar: Tekuća emulzija sojinog lecitina
  • Formulacija: Koncentrat za suspenziju (SC)

Primjena i doze:

  • Kao adjuvant u zaštitnim sredstvima: 100–120 ml / 100 L vode
  • Samostalno na povrću (npr. sunčanice, tikve, salata): 200–300 ml / 100 L vode
  • Samostalno na voću (trešnje, jabučasto, bobičasto, vinova loza itd.): 200–300 ml / 100 L vode
  • Učestalost: Tretman 2–3 puta, počevši od kraja cvatnje svakih 15 dana. Kod trešnje i breskve preporučuje se primjena prije kiše.

Djelovanje:

  • Povećava elastičnost i čvrstoću staničnih stijenki
  • Smanjuje rizik od pucanja plodova i oštećenja od toplinskog stresa
  • Zatvara ulazne točke za patogene i insekte
  • Poboljšava sjaj, boju i okus plodova te produljuje njihov skladišni vijek
  • Djeluje kao adjuvant – poboljšava prianjanje i učinkovitost zaštitnih sredstava

Praktični savjet:

  • Koristite Lecitinu kao okvašivač uz insekticide i fungicide za poboljšanu zaštitu

Pakiranje: 1 L, 5 L

Dodatne informacije

Težina N/A
Količina

1L, 5L

Go to Top